Toimitusehdot

Hinnat

Kaikki hintamme sisältävät Suomen arvonlisäveron.

Toimitus

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen asiakkaan postitoimipaikkaan. Käsittelemme tilaukset saapumisjärjestyksessä. Pakkaus- ja lähetyskulut 6,50 euroa / tilaus.

Minimitilaus on 15 euroa. Yli 100 euron suuruiset tilaukset toimitamme kuluitta.

Asiakkuus

Asiakassuhde Helsinki Livingin kanssa syntyy, kun asiakas tilaa tuotteita tai rekisteröityy nettikauppamme käyttäjäksi. Asiakassuhde päättyy, jos asiakas pyytää tulla poistetuksi postituslistoiltamme.
Jos asiakas käyttää väärin toisen asiakkaan asiakasnumeroa tai muutoin tahallisesti toimii vahingoittavasti, voi Helsinki Living kieltäytyä hyväksymästä henkilön tilauksia eli asettaa tämän ostokieltoon. Ostokielto voidaan asettaa myös esimerkiksi jos asiakas jättää lunastamatta tilaamansa postiennakkolähetykset, luo tarkoituksella itselleen useita asiakasnumeroita tai muuten toimii hyvien kauppatapojen vastaisesti. Holhouksen alaiset ja alle 18-vuotiaat eivät voi ostaa Helsinki Livingistä.

Palautus- ja vaihto-oikeus sekä tavaran virheistä huomauttaminen

Tuotteilla on lain mukainen etämyyntiä koskeva 14 päivän palautusoikeus, lukuun ottamatta elintarvikkeita (Kuluttajansuojalaki, 6§16). Ennen palautusta on otettava yhteyttä Helsinki Livingin asiakaspalveluun. Palautettavan tuotteen on oltava moitteettomassa kunnossa ja käyttämättömänä ehjässä alkuperäispakkauksessaan. Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuote ei ole enää myyntikelpoinen, esimerkiksi tuote on repeytynyt tai siitä puuttuu osia. Palautettavan tuotteen mukaan on liitettävä palautuksen syy ja tieto minkälaiseen tuotteeseen se halutaan mahdollisesti vaihtaa tai tilinumero, jonne tuotteen hinta palautetaan. Palautamme ostohinnan asiakkaan tilille mahdollisimman pian, noin viikon sisällä.
Voit jättää palautuvan paketin mihin tahansa Postin toimipaikkaan merkinnällä ”Asiakaspalautus”. Palautusosoite on Helsinki Living, Jääkärinkatu 2 D 32, 00140 Helsinki.

Jos saat vahingossa lähetyksessä väärän tuotteen, ota yhteys Helsinki Livingin asiakaspalveluun tilanteen korjaamiseksi.

Henkilötietojen käsittely / tietosuoja

Käytämme asiakkaiden antamia henkilötietoja vain asiakassuhteiden hoitamiseen. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Asiakas voi poistaa yhteystietonsa milloin tahansa lähettämällä poistamispyynnön sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@helsinkiliving.fi.

Verkkomaksut suoritetaan pankkien omissa internet-pankkipalveluissa. Maksutapahtuma on täysin suljettu eikä mitään asiakkaan maksutietoja välity tai tallennu Helsinki Livingin haltuun.

Tuotevastuu

Helsinki Living ei vastaa käyttöohjeiden vastaisesta tuotteiden käyttämisestä eikä huolimattomuudesta aiheutuvista vahingoista.

Tekijänoikeus

Tuotemerkki Helsinki Living sekä kaikki kaupassa olevat internetsivut on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Tuotteiden ja palveluiden nimet ja tunnusmerkit ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Helsinki Livingin julkaisemien kuvien, artikkelien ja muun materiaalin kopiointi ja edelleen julkaiseminen on kielletty ilman lupaa. Jos tahdot lainata tekstejämme, kysythän ensin meiltä.

Näitä käyttöehtoja sovelletaan Helsinki Livingin osoitteessa www.helsinkiliving.fi sijaitsevaan verkkokauppaan. Helsinki Living voi milloin tahansa muuttaa sivujen sisältöä tai sulkea niiden käytön. Helsinki Living ei vastaa sivuilla olevien tietojen muuttamisen aiheuttamista vahingoista eikä vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, ettei sivuja voida käyttää tai sivuille ei päästä.

Lähettämällä Helsinki Livingille tilaamatonta aineistoa esimerkiksi sähköpostin tai internetsivujen kautta käyttäjä samalla luovuttaa Helsinki Livingille käyttöoikeuden lähettämäänsä aineistoon, jollei toisin ole sovittu. Käyttäjän lähettämiä henkilötietoja ei luovuteta edelleen.